Hockeyclub Nuth (HCN) is maandag 22 augustus weer gestart met alle hockeytrainingen ter voorbereiding op het herfsthockeyseizoen 2022. De trainingen vinden iedere werkdag plaats in de avonduren op het moderne kunstgrascomplex aan de Eijkenderweg te Nuth. De competitie begint voor de senioren op zondag 11 september en voor de jeugd op zaterdag 17 september.

Ook dit seizoen vraagt het maken van een trainingsrooster weer de nodige inspanning van de Technische Commissie (TC). โ€˜Het trainingsrooster is bijna helemaal rond. We moeten ieder jaar wel afwachten wat het schoolrooster wordt van enkele trainers die nog studeren, of zij wel of geen training kunnen verzorgenโ€™, aldus een TC-lid.

Het komend herfstseizoen begint HCN met vier seniorenteams, zeven juniorenteams, drie achttalteams, een zestalteams, twee drietalteams en een FunKey-groep.

Foto Hockeyclub Nuth (HCN)

 

 

Geef een reactie