Hoofdmenu

Ticketinfo Roda JC – NAC Breda

Roda JC speelt op vrijdag 26 augustus het tweede thuisduel van het nieuwe seizoen. NAC Breda is die avond de tegenstander in Kerkrade.

HOE KOM JE AAN TICKETS? Ben jij erbij om onze jongens te steunen? Bestel dan eenvoudig je losse tickets online via rodajc.nl/ticketsLet op: De verkoop is gelimiteerd op maximaal vijf tickets per geregistreerde supporter. Koop je liever je tickets in het stadion? Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion.

SEIZOENKAART. Wil jij het hele seizoen verzekerd zijn van jouw vaste plek in het Parkstad Limburg Stadion? Scoor dan nu een seizoenkaart! Een seizoenkaart is altijd voordeliger dan losse tickets. Bestel direct online!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Op de wedstrijddag is de Fanshop geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd);
  • Het Parkstad Limburg Stadion gaat om 18.30 uur open en alle ingangen van het stadion zijn geopend. Koempeltribune = ingang 7, Theo Pickée Tribune = ingang 5/6 en ingang 3/4, Oost Tribune = ingang 2
  • Je kunt je tickets vanaf je mobiele telefoon laten scannen, uitprinten van het ticket is dus niet nodig.