Hoofdmenu

Gemeente Vaals 4 september Levende standbeelden workshop en verhalen

Op zondag 4 september 2022 is Vaals in de ban van levende standbeelden. Zij voeren bezoekers door het historisch hart van het grensstadje. Het belooft een kleurrijke middag te worden voor jong en oud.

Want naast de prachtig uitgedoste standbeelden kunnen bezoekers genieten van straattheater en muziek. Ook voor kinderen valt er van alles te beleven. Zo kunnen ze meedoen aan workshops straattekenen, schilderen en poppen maken of op letterspeurtocht gaan door het oude centrum. Op het schilderachtige Von Clermontplein vertelt lakenfabrikant Johann von Clermont hoe hij Vaals, in de 18e eeuw, zijn huidige aangezicht gaf.

De vele terrassen en etablissementen zorgen ervoor dat ook de inwendige mens ruimschoots aan zijn trekken komt. Kortom: Vaals borrelt en bruist op 4 september van 12:00 tot 17:00 uur. Vaals in beeld, dat mag je niet missen! De toegang is gratis.

Foto Gemeente Vaals(Volgend nieuwsbericht) »