Op zondag 18 september bruist HuB.Kerkrade van de culturele activiteiten: Optredens, interviews met bekende thrillerschrijvers, muziekinstrumenten uitproberen, dansen, knutselen, gamen, F1 simulatoren, workshops, lekker eten van de foodtruck van Les en vooral veel gezelligheid.

De HuB-partners Bibliotheek Kerkrade, Parkstad Limburg Theaters en Muziek- en dansschool SMK nodigen iedereen uit om de sfeer te komen proeven, te komen kijken, luisteren of meedoen met een van de vele activiteiten in de ‘culturele huiskamer’ van Kerkrade. “Men kan kennismaken met alle mogelijkheden die de HuB. biedt, en inspiratie opdoen voor het nieuwe culturele seizoen”, aldus een woordvoerder van de HuB-partners.

De deuren zijn op zondag 18 september van 11:00 tot 17:00 uur geopend. De twee gebouwen van HuB.Kerkrade zijn te vinden in het centrum van Kerkrade, gelegen tussen het Martin Buberplein, het Theaterplein en aan de Verdipassage, ‘Hinger Herjods Ruk’.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op bibliotheekkerkrade.nl.

Foto  HuB.Kerkrade

Geef een reactie