Kersvers Circus Hollandia start tournee in Heerlen

Dramatic spring scene on the tulip farm. Colorful sunset in Netherlands, Europe.

Eindelijk! Er is weer een echt Nederlandse tourneecircus dat in de voetsporen treedt van Renz, Bolitini, Holiday en al die andere iconische circussen. Heerlen is als ‘warmste stad van het zuiden’ uitverkoren voor de aftrap van de eerste tournee van Nationaal Circus Hollandia! Van 9 tot en 18 september zijn er dagelijks meerdere voorstellingen op de Unolaan.

Niemand minder dan Nederlands bekendste clown Milko Steyvers is hét boegbeeld van Nationaal Circus Hollandia, een nieuwe loot van Duursma Groep Events (bekend van de NederlandseKerstcircussen.nl). Een echt Nederlands circus met een internationale cast, met een wervelende show voor alle leeftijden. Een Rad des Doods, het strakke koord hoog boven de circuspiste, een LEVENDE kanonskogel, King Kong en nog zóveel meer. Alleen het allerbeste.

Tovenaressen en King Kong

Met de vier prachtige, classy vliegensvlugge illusionisten van Angels Inc. is Hollandia een reizend Las Vegas door Nederland. De wereldtop in illusies! Milko: “Het leuke van circussen zijn de tegenstellingen. Ik heb lang nagedacht en over de wereld gezocht. Ik ben zelf klein en wat is dan leuker om een reus als King Kong naar het circus te halen. Sensationeel! Hij is terug! Een grotere tegenstelling krijgt het publiek in de piste nooit meer te zien. Het wordt kortom een reusachtig sensationele voorstelling met tal van hoogstaande artiesten uit de hele wereld.”

Circus Hollandia is onderdeel van Duursma Events dat meerdere circusproducties (zoals NederlandseKerstcircussen.nl) uitbrengt om het circus, dankzij samenwerking en schaalvergroting, in Nederland op het hoogste niveau te kunnen behouden. Het is een grote eer om door te bouwen op wat in de afgelopen decennia is neergezet door het Internationaal Circusfestival Enschede, Circus Herman Renz, Kerstcircus Haarlem en Circus Sijm. 

Foto poster Nationaal Circus Hollandia

Geef een reactie