Hoofdmenu

Toneelvereniging Kiekes Wead brengt Hotel Zoerbier op de planken

Toneelvereniging Kiekes Wead uit Nieuwenhagen gaat een aantal voorstellingen geven in “De Brandpoort” gelegen aan de Hoogstraat 191 in Nieuwenhagen (Landgraaf). Aanvang is 20.00 uur en de zaal is al open vanaf 19.00 uur.

De toneeluitvoeringen vinden plaats op 22, 23, 28, 29 en 30 oktober en 4, 5 en 6 november 2022. Voorverkoop vanaf 1 september bij de bekende voorverkoopadressen: Café Dierks in Nieuwenhagen, Jumbo Supermarkt in Op de Kamp en Aukje Mode in Waubach. “Hotel Zoerbier” heet de productie. Het hotel heeft zijn beste jaren gehad en de eigenaar Hub Zoerbier en zijn dochter Emma zijn van plan het hotel te verkopen en wat rustiger aan te gaan doen. Dat gaat nog niet zo gemakkelijk.

De inrichting is niet bepaald nieuw en het personeel niet erg kundig en nog minder gemotiveerd. Een recensent moet een beoordeling geven maar is niet bepaald enthousiast. Als er dan toch een koper opdaagt gloort er toch nog hoop aan de horizon. Maar of dat positief is moet nog bezien worden. Er wordt ook nog een weddenschap afgesloten, maar hoe die te winnen? Uiteraard komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht met hulp uit onverwachte hoek. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken hoe het afloopt!

Foto Toneelvereniging Kiekes Wead(Volgend nieuwsbericht) »