Hoofdmenu

Circus Fantasia van Boltini op het grasveld van Koraal Op de Bies.

Hooggeëerd publiek! Kom dat zien, kom dat zien!
Op 25 september opent circus Fantasia van Boltini van 14 uur tot 15.30 uur haar deuren speciaal voor u op het grasveld van Koraal Op de Bies.
Kom genieten van een wervelende circusshow met tussendoor de mogelijkheid om een drankje en een versnapering te nuttigen.
Theater Circus Fantâsia presenteert ‘De Circus Carrousel’ een bont kleurrijk spektakel vol passie en enthousiasme. Een sfeervol, gezellig, humoristisch, spannend mooi en vertederend programma. Laat U verbazen met Magie en het verdwijnen en verschijnen, ga heerlijk lachen met Clowneske sketches, zit op het puntje van u stoel met het messenwerpen, swing mee met de hoelahoep en geef aanwijzingen bij de draaiende borden op zwiepende pennen. Houd de adem in bij de dame in de lucht aan doeken en aan de trapeze. Verbaas u over de artieste die door glas en over zwaarden loopt. Volg het ritme van de voetballende tempo jongleur. Wij zijn trots U naast al deze geweldige artiesten ook Amber met haar dancing collies te presenteren, Amber is bekend van Hollands Got Talent waar ze 2de werd. Een fantastische dressuur waarbij mens en dier 1 zijn!
Theater Fantâsia is niet gewoon een Circus maar een beleving! Geniet in een tent vol amusement!

Entree is €15 en voor kinderen tot 12 jaar €7,50. Kaarten zijn te verkrijgen bij de receptie van Op de Bies op Hereweg 145 tijdens kantooruren.
Auto’s worden geparkeerd op de grote parkeerplaats via Delleweg 82, dit ligt naast het grasveld.
Wij zouden het erg gezellig vinden om jullie te mogen ontvangen.

Foto Op de Bies