Gi-ga groene activiteiten in Bibliotheek Kerkrade e.o. tijdens de Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) organiseert Bibliotheek Kerkrade e.o. met vestigingen in Brunssum, Voerendaal en Bocholtz verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.

Activiteiten
Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen, leren en beleven over hoe mooi de natuur is. Zoals een speurtocht door de bieb met een leuke verrassing als je de vragen goed beantwoordt, een workshop overlevingshut bouwen in samenwerking met Scouting Bleijerheide, een voorstelling van Goud Verteltheater, een workshop jungle-drankjes maken, plantjes haken, een Kidslab Gaia over hoe dieren overwinteren en Mad Science geeft een workshop over de verschillende soorten weer. Op www.bibliotheekkerkrade.nl/kinderboekenweek vind je het volledige overzicht van de activiteiten en hoe je je kunt aanmelden.

De Bibliotheek is gratis voor kinderen t/m 17 jaar
De Bibliotheek biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen t/m 17 jaar is het lidmaatschap gratis.

 

 

 

Geef een reactie