Gemeente Voerendaal krijgt glasvezel van DELTA Netwerk

 Pierre Verbraak, wethouder gemeente Voerendaal: “Ik ben blij dat de gemeente Voerendaal wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Snel internet draagt bij aan de digitale bereikbaarheid van de inwoners van Voerendaal. In het bijzonder ook voor onze ondernemers en zeker die in het buitengebied.”

Piet Grootenboer, directeur DELTA Netwerk: “Overal in Nederland zien wij dat er veel behoefte is aan glasvezel. In de provincie Limburg hebben wij al veel glasvezelcampagnes succesvol afgerond en zijn wij al gestart met de aanleg in diverse dorpen. We feliciteren de gemeente Voerendaal met de komst van glasvezel!”

Wij zijn DELTA Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk.

Inmiddels hebben al zo’n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 25.000 adressen bij. Het telecombedrijf heeft de ambitie om dit aantal tot en met 2025 te laten groeien naar 2 miljoen huishoudens, ongeveer een kwart van alle huishoudens in Nederland. DELTA Fiber biedt een open netwerk, waarover ook diverse telecomaanbieders hun diensten kunnen leveren.

Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl

Foto DELTA Netwerk

Geef een reactie