Hoofdmenu

”Trouwen in Limburg – de meest complete bruidsbeurs van het Zuiden

Aanstaande zondag, 2 oktober, is het weer zo ver, de jaarlijkse ‘Ja ik wil trouwen in Limburg’ trouwbeurs op Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld. Voor organisator Limburg Events Company is dit het vijftiende jaar dat een dergelijke beurs georganiseerd wordt. ‘’Of er nu een huwelijk uit coronatijd ingehaald moet worden of wanneer bruidsparen net starten met oriënteren voor hun grote dag, we merken dat er veel animo is voor onze beurs’’ aldus organisator Marjolein Dammann. Om en nabij de 150 bruidsparen hebben al tickets bemachtigd en kunnen naar hartenlust struinen langs de vele standhouders.

Het unieke aan de Ja ik wil trouwen in Limburg beurs is dat er grotendeels Limburgse trouwleveranciers te vinden zijn. Zo zijn potentieel interessante bedrijven altijd in de buurt van het bruidspaar, wat zorgt voor vertrouwen en snelle communicatie.

Op de bruidsbeurs zijn leveranciers te vinden met o.a. bruidsjurken, kostuums, ringen, bruidstaarten, bloemen, decoratie, uitnodigingen, trouwvervoer, aankleding, ballonnen, entertainment en PhotoBooth’s. Ook kun je kennismaken met potentiële fotograven, trouwambtenaren, stylisten, kappers en DJ’s. Dit allemaal op het prachtige rijksmonument Landgoed De Schinvelderhoeve.

Tickets zijn voor €5,00 te verkrijgen via de website Jaikwiltrouweninlimburg.nl. Wanneer bruidsparen al bij een van de standhouders hebben geboekt, krijgen ze gratis toegang tot de beurs doormiddel van een speciale code.”

Foto ik wil trouwen in Limburg