Hoofdmenu

Plaatsing openbare laadpalen in Gulpen-Wittem

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Veel mensen hebben een eigen oprit met plek voor een laadpaal, maar dat geldt niet voor iedereen. Daarom komen er meer openbare laadpalen in Gulpen-Wittem. De palen worden in 2 fases geplaatst. De locaties van de openbare laadpalen zijn bepaald op basis van verkeersprognoses, parkeerdruk en in overleg met de kernoverleggen en energieleverancier Vattenfall (eigenaar van de laadpalen).

Wanneer worden de laadpalen geplaatst en waar?

De eerste laadpalen van fase 1 worden geplaatst vóór het einde van het jaar. De werkzaamheden starten binnenkort. Als inwoner zult u weinig overlast ervaren. Tijdelijk zal wel, waar gewerkt wordt, het trottoir een stukje afgezet worden.

Meer informatie Los van de geplande laadpalen kunt u als particulier zonder eigen oprit ook een aanvraag doen voor een publieke laadpaal in de buurt. Kijk daarvoor op de website van Vattenfal

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)