Excursie door werkgebied Waterberging Partij op 16 oktober

Stichting ARK Natuurontwikkeling en Brand Bierbrouwerij realiseren in samenwerking met de gemeente Gulpen-Wittem een waterberging in Partij. De werkzaamheden zijn in volle gang. De stichting organiseert een informatieve excursie. U kunt daar (gratis) aan deelnemen. Tijdens de excursie krijgt u een korte rondleiding door het gebied waar de waterberging gerealiseerd wordt en toelichting over het project. Wij adviseren u om rekening te houden met uw schoenkeuze, er is modder aanwezig in het gebied waar wordt gewerkt.

• Datum: zondag 16 oktober, 10.00 – 12.00 uur
• Vertrekpunt: Oude Heirbaan bij bruggetje over Sinselbeek
• Aanmelden via hettie.meertens@ark.eu

Neem voor meer informatie contact op met Hettie Meertens van stichting Ark via e-mail hettie.meertens@ark.eu of telefoon: 06 2044 9351.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie