Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert Conference met als thema “KWIJT”

De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert donderdag 20 oktober 2022- 14.00 uur een Conference met als thema “KWIJT”

Bijeenkomst: De twee Gezusters (Luchiushof) Voor leden is deze bijeenkomst gratis (ledenpasje s.v.p. meenemen). Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen een kleine bijdrage van € 3,–

De lezing duurt ongeveer anderhalf uur met een kleine pauze.  Voor Iedere bezoeker is dan gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Han Rutten, 67 jaar, ook wel bekend als Han de Dramaman. In totaal 36 jaar leraar natuurkunde (HAVO-VWO) geweest. Zijn passie heeft alles met theater te maken heeft. Hij bezoekt veel voorstellingen, schrijft af en toe een stukje over zijn ervaringen als toeschouwer. Han was 20 jaar acteur bij Speelgroep Expressie. Hij begeleid tegenwoordig een jongerentoneelgroep ‘Reprise’, die is voortgekomen uit de Engelstalige musicalgroep van het Eijkhagencollege.

Daarnaast is Han stadsgids voor het VVV (Visit Zuid-Limburg) in Heerlen en voor het ATS (Aachen Tourist Service) in Aken.
Inmiddels heeft hij twee boeken op zijn naam: een stadsgids over Heerlen (‘Het Heerlen van Han’) en een novelle (’Midzomerzee’).

Han brengt enkele fragmenten uit TWEEVOUD. Een conference met als thema “Kwijt? (40  Minuten)
Na de pauze een verhaaltje dat gaat over zijn boek MIDZOMERZEE. (30 minuten) Han leest een fragment en vertelt iets over het thema. En Han stelt enkele hoofdfiguren aan het publiek voor.

Verder onthult Han een geheim, dat schuilt in de structuur van het boek. Ook neemt Han enkele boeken die door Han geschreven zijn mee voor de verkoop.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie