Hoofdmenu

Eerlijk Gezegd krijgt aandacht vanuit Politiek Den Haag. Dhr. Rabin Baldewsingh (de Nationale Coördinator tegen Discriminatie en Racisme was in Heerlen voor een dialoog.

De foto tentoonstelling zoomt in op de thematiek rondom racisme en discriminatie. Het project is lokaal geïnspireerd en gefocust op een bredere bewustwording van racisme en discriminatie in onze eigen regio. De werken in deze tentoonstelling zijn gemaakt tijdens conversaties met moedige deelnemers die zich kwetsbaar durven op te stellen en zo de dialoog omtrent de blinde vlekken in onze samenleving bespreekbaar te maken.

De tentoonstelling is geopend sinds 27 augustus en duurt tot 22 oktober. Je hebt dus nog maar enkele dagen om te gaan kijken.

Afgelopen woensdag 19 oktober  was er een meet up aan de promenade 7 te Heerlen.

Hiervoor is Dhr. Rabin Baldewsingh (de Nationale Coördinator tegen Discriminatie en Racisme ) naar Heerlen gekomen om een presentatie te geven over zijn persoonlijke ervaringen en het pas opgestelde “Nationaal programma”

Deze goedbezochte bijenkomst gaf Dhr. Rabin Baldewsingh de mogelijkheid om dieper in te gaan op het Nationaal programma. Samen met het aanwezige publiek zijn zij diep met elkaar in gesprek gegaan.

Tevens was er tijdens deze Meet Up, -een spoken word voordracht van Shevani Koning en een muzikale traktatie van Young Porteau uit Heerlen.

 

Foto’s : Raenys Martis Tekst: Eerlijk Gezegd & Lidia Carreno