Door Noel van Weersch/Woander Forest VR1 en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carren

voor meer foto’s klik op deze link.

Vierde klasser Hellas VR1 moest het opnemen tegen vijfde klasser Woander Forest VR1 Na 10 min een handsbal in het strafschopgebied en zodoende Penalty voor Hellas en 1 – 0.

Woander Forest heeft enkele goede kansen maar Hellas heeft baloverwicht maar uiteindelijk komt Woander Forest door een afstanfsschot op gelijke hoogte 1 – 1. En net voor tijd wordt het zelfs 1 – 2 voor Woander Forest,

Na de rust wordt Hellas dreigender maar door weer een handsbal in het strafchopgebied nu een penalty voor Woander Forrest en wordt het 1 – 3. vv Hellas geeft nog niet op en zet aan en uit een afstandsschot wordt het 2 – 3. Woander Forrest speelt op de counter en dat levert enkele goede kansen op om de wedstrijd te beslissen

Maar uiteindelijk binnen 5 minuten wordt het 3 – 3 en uit een corner zelfs 4 – 3 voor Hellas.

Maar 5 minuten voor tijd uit een vrijetrap wordt het weer 4 – 4. Na het eindsignaal van 90 min. bekent het dat er strafschoppen genomen moeten worden,

Door 2 goede saves van de keeper van Hellas wint Hellas uiteindelijk deze spannende en ook zeer sportieve bekerwedstrijd in het vrouwenvoetbal.