Repair Café Oirsbeek op 5 november  2022            

                                                                              

Op zaterdag 5 november a.s. staan de enthousiaste vrijwilligers weer klaar van 10.00 tot 13.00 uur ( inleveren tot 12.30 uur). U kunt er terecht met (huishoudelijke) elektrische apparatuur,  audio, alle computerzaken (Linux, Ubuntu, Windows, laptops, printers etc.), naai- en verstelwerk, electronica, slijpen van messen en scharen e.d.

Zaterdag is er ook een fietsenmaker aanwezig. Een lekke band, verlichting of een (bediening)kabeltje kunnen we samen repareren. Het afstellen van een versnelling, stuur, zadel of ketting of het monteren/vastzetten van een standaard ook. Als u weet dat een bepaald onderdeel vervangen moet worden (b.v. de ketting), dan is het handig als u dat onderdeel zelf meeneemt.

Alle reparaties zijn wel gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld. Het Repair Café Oirsbeek vindt u in de Schepenbank, Oirsbekerweg 2a te Oirsbeek plaats. Ook zonder reparaties bent van harte welkom. Loop gewoon eens binnen!!  U bent van harte welkom.

Volgende activiteit is op zaterdag 3 december.

Foto Repair Café Oirsbeek

 

Geef een reactie