Brunssum- Zaterdag 29 oktober: Onkruid Dag in de Rozengaard

 

Op zaterdag 29 oktober viert Rozengaard een speciale dag. De ‘Onkruid Dag’. Op die dag gaan bewoners samen de wijk onkruidvrij maken. Iedereen mag meedoen! De Onkruid Dag staat in het teken van ‘gezelligheid’.

Bewoners komen samen om 11.00 uur bij de speeltuin aan de Veldstraat. Vervolgens gaan ze, tot ongeveer 14.00 uur, samen met andere buurtbewoners de wijk schoonmaken. Dat gebeurt door het weghalen van onkruid, maar ook door het opruimen van papier en andere zwerfvuil. Deelnemers krijgen het juiste gereedschap uitgereikt, waaronder hesjes, handschoenen, schoffels en harken, etc. En uiteraard is er ook koffie, thee en fris en belegde broodjes.

Geïnteresseerd? Neem familie, vrienden en buren mee. Want op zaterdag 29 oktober maken we samen de Rozengaard schoon.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie