Schrijf je nu in voor het jaarlijkse 35+ minivoetbaltoernooi bij Sporting Heerlen op zaterdag 26 november a.s aanvang 18.00 uur.

Met maximaal 12 teams gaan we een ouderwets gezellig toernooi houden met aansluitend een feestavond waarbij gezelligheid en sportiviteit hoog in ons vaandel staat. Met DJ en heerlijke hapjes en versnaperingen wordt deze avond opgeluisterd. Het inschrijfgeld wordt hiervoor gebruikt.

Oud-SV Heerlen-speler Etienne Barmentloo, die in totaal 256 profwedstrijden heeft gespeeld voor Fortuna Sittard (5 seizoenen) en voor FC Emmen (6 seizoenen) zal dit jaar als hoofdsponsor van het toernooi aanwezig zijn. Er zijn nog een paar plekken vrij! Schrijf je dus tijdig in op: pr.sportingheerlen@gmail.com

Laat dit niet aan je voorbij gaan. Komen kijken mag natuurlijk ook!
Iedereen is van harte welkom.

Geef een reactie