Hoofdmenu

Bekkerveld Vr.1 ongeslagen aan kop in Hoofdklasse B.

Door John Janssen en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

zondag,30 okt.2022 stond competitiewedstrijd op het programma tegen FC Berghuizen (Oldenzaal) . Het werd een wedstrijd met een goed voetballend Bekkerveld waarbij de gasten nauwelijks of weinig tegenover stelden zij speelde met twee spitsen en een verdedigend middenveld wat heel sporadisch op de speelhelft van Bekkerveld te zien zeker de eerste helft.

Dat de ruststand maar 1-0 was kon Bekkerveld zich zelf verwijten.

De tweede helft tapte Bekkerveld uit een ander vaatje en zette FC Berghuizen vaak vast op hun eigen speelhelft en gaande de wedstrijd werd het overwicht in doelpunten in het voordeel van Bekkerveld omgezet keren gevaarlijk uiteindelijk was de eindstand 4 tegen 0 in het voordeel van Bekkerveld.

De gasten kwamen er de tweede helft meerdere keren gevaarlijk en Bekkerveld kroop door het oog van de naald omdat het slordig was in verdedigend opzicht maar herstelde zich daarna weer prima en speelde de wedstrijd naar een goed einde.

Score: Liv Arts 1-0 en 2-0 Myrthe Kleinen 3-0 en tenslotte Gold Old Shirley Kocacinar 4-0.(Volgend nieuwsbericht) »