Koninklijke Onderscheiding aan mevrouw M.H.L.W. (Mirjam) Steins-Grond

Mirjam Steins-Grond ontving op zondag 30 oktober jl. de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van loco-burgemeester Pierre Verbraak.

De uitreiking vond plaats in Sportcomplex De Joffer, thuisbasis van Handbal Vereniging Voerendaal, aan de Goswijnstraat 1 te Voerendaal.

Verdiensten. Mirjam Steins-Grond is sedert 1997 als medeoprichter en vrijwilliger met hart en ziel betrokken bij Handbalvereniging Gemini Voerendaal. Samen met andere vrijwilligers heeft zij de club, met inmiddels 200 actieve leden, opgebouwd. Vanuit haar functie als docent op de basisschool is zij kartrekker en medeoprichter van de schoolsportolympia. Daarnaast traint zij sinds jaar en dag de hele jeugdafdeling van HV Gemini. Met haar ervaring als handbalster in de eredivisie en haar kennis als basisschooldocent begeleidt zij deze kinderen met passie en liefde. Hierdoor is zij van grote maatschappelijke waarde voor de Voerendaalse Jeugd en onze samenleving.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie