Ronny Czornyj en s.v. Langeberg na dit seizoen uit elkaar

Ronny Czornyj stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van s.v. Langeberg. Na 4 seizoenen komt er een einde aan de prettige samenwerking.

Ronny is in het seizoen 2019/‘20 bij s.v. Langeberg gestart. Het eerste seizoen werd maart 2020 afgebroken i.v.m. het coronavirus. Op dat moment stond Langeberg 1 na 17 wedstrijden met 35 punten op een keurige 2de plek in de competitie. Het seizoen 2020/’21 werd een seizoen om snel te vergeten. Na 4 wedstrijden werd het seizoen weer afgebroken i.v.m. COVID-19. Dit keer stond de teller na 4 wedstrijden op 5 punten.
In het seizoen 2021/’22 werd lange tijd meegestreden om het kampioenschap in de 3de klasse B. Op de laatste speeldag werd SHH kampioen en was de nacompetitie een feit, dit met 53 punten uit 24 wedstrijden. Uiteindelijk bleek Melderslo met 1-2 te sterk in de tweede ronde van de nacompetitie. Het huidige seizoen is Langeberg 1 gestart met 4 punten uit 4 wedstrijden.
“Ik heb na lang wikken en wegen besloten na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van s.v. Langeberg. Ik merk dat de afstand Dilsen-Stokkem/Brunssum een steeds groter probleem wordt. Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Een besluit met pijn in mijn hart want ik heb vrienden voor het leven gemaakt bij deze prachtige familievereniging. Ik zie er nu al tegenop om in juni afscheid te nemen. s.v. Langeberg zit voor altijd in mijn hart”, aldus de Belgische oefenmeester. sv Langeberg bedanken Ronny nu al voor zijn inzet, gedrevenheid, betrokkenheid en bijdrage tot dusver en wensen hem alle goeds voor de toekomst. Maar uiteraard gaan we eerst dit seizoen op een goede manier afsluiten.Dit betekent automatisch dat de vacature hoofdtrainer s.v. Langeberg 1 openstaat. Reageren is mogelijk t/m zondag 13 november. Klik hier voor de vacature.

Door  Rick van de Roer/en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie