HEEL HEERLEN BEWEEGT START MET NIEUWSBRIEF VOOR VOLWASSENEN EN SENIOREN.

 

In Heerlen is er een ruim aanbod op het gebied van sporten- en bewegen. Echter is het vinden van het juiste aanbod niet altijd even makkelijk. Vandaar dat Heel Heerlen Beweegt vanaf heden gaat starten met een nieuwsbrief. Hierin staat alle relevante informatie rondom het thema sport, bewegen en gezondheid voor volwassenen.

 

Daarnaast zijn er nog enkele plaatsen waar men informatie over sportaanbieders en sportaanbod kan vinden. Verenigingen en sportaanbieders kunnen hun aanbod op de website sportinheerlen.nl zetten. Hier kan worden gezocht op verschillende sporten, gebieden of leeftijden. Daarnaast staat het ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ (SeniorActief) aanbod op de website van Heel Heerlen Beweegt (heelheerlenbeweegt.nl/senioractief). ‘Het Meer Bewegen voor Ouderen’ aanbod is een gevarieerd aanbod. Er zijn bijvoorbeeld yogagroepjes maar er wordt er ook watergym of Zumba aangeboden. Dit aanbod is bedoeld voor volwassenen vanaf 55 jaar.

 

Heel Heerlen Beweegt organiseert door het jaar heen ook verschillende programma’s en/of evenementen voor volwassenen en senioren, zoals wandeltrainingen en beweegmarkten. Dit aanbod kunt u terugvinden in de digitale nieuwsbrief.   

 

Wilt u op de hoogte blijven van aankomende programma’s, evenementen of interessante informatie? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief Volwassenen & Senioren van Heel Heerlen Beweegt. Dit kan door de QR code te scannen of naar de website te gaan: heelheerlenbeweegt.nl/nieuwsbrief. Indien er een nieuwsbrief verschijnt ontvangt u deze in uw e-mail.

Geef een reactie