Heel Heerlen viert kerst tijdens ‘Kerst-in-Kasteel Hoensbroek’

Op 17 en 18 December van 11.00 tot 20.00 organiseert het Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHLN) ‘Kerst-in-Kasteel Hoensbroek’. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement vieren we onze trots op buurt, stad en streek in het allermooiste kasteel van Nederland.

“Uit onze bewonersenquete blijkt hoe ongelofelijk trots mensen zijn op het Kasteel. Daarom zetten wij de schijnwerpers op die trots en brengen we zoveel mogelijk mensen samen. Juist in deze tijd: een feest van verbroedering en solidariteit!” aldus programmadirecteur Ron Meyer.

Bezoekers sporten, zingen, luisteren, kijken, eten en drinken mee in een programma vol met muziek, sportactiviteiten en verhalen. Het hele kasteel is twee dagen volledig gratis voor iedereen te bezoeken. Genoeg te beleven dus!

Behalve een sprookjesachtig kasteel kunnen bezoekers onder andere genieten van de uitreiking van de eerste Jan Terlouw Verhalenprijs met niemand minder dan Jan Terlouw zelf, boogschieten, knutselen en zwaardvechten, op de foto met de kerstman, muziek van Heerlense muziekverenigingen, verhalen onder de kerstboom, een echte Kerstvrouwen- en Kerstmannenrun en nog veel meer.

Het volledige programma is te vinden op www.heerlen-noord.nl. Via de site kun je je aanmelden om gratis ‘Kerst-in-Kasteel Hoensbroek’ te vieren.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie