Nieuwe cultuurmakelaar amateurkunsten bij Cultuurhuis Heerlen

Sarah-Faye Lombré is per oktober 2022 de nieuwe cultuurmakelaar amateurkunsten bij Cultuurhuis Heerlen.

Huiskamer voor de amateurkunst. Sarah-Faye Lombré is in oktober 2022 gestart als cultuurmakelaar amateurkunsten binnen Cultuurhuis Heerlen.

Cultuurhuis Heerlen is dé huiskamer voor de (amateur)kunsten in Heerlen. Verenigingen, dansscholen en gezelschappen – amateurs en (semi)- professioneel –kunnen in Cultuurhuis Heerlen terecht om te repeteren, te presenteren en te ontmoeten. Het is een toegankelijke omgeving voor iedereen die een stap verder wil zetten in cultuur maken. Dat verklaart ook de nieuwe ambitie: ‘Je maakt het in Cultuurhuis Heerlen!’

De cultuurmakelaar heeft als voornaamste taak het opsporen en verbinden van opkomende initiatieven van makers met de mogelijkheden in Cultuurhuis Heerlen en de mogelijke doorstroom naar podia en festivals. Daarnaast geeft zij een extra impuls aan de verbinding en samenwerking met externe partners.

Sarah-Faye Lombré neemt een breed scala aan ervaring mee als professional binnen de culturele sector. Eerder was zij onder andere werkzaam voor gezelschappen als SALLY Dansgezelschap Maastricht, Hoge Fronten/Lieke Benders, Compagnie COVAR en festivals Cultura Nova en schrit_tmacher just dance!. Vanuit haar visie dat kunstzinnige en culturele activiteiten voor iedereen beschikbaar en bereikbaar moeten zijn, kijkt zij uit om hier als verbindende cultuurmakelaar stappen in te zetten.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie