Geniet gratis van de traditionele winterconcerten van SCHUNCK Muziek en Dans

Op zaterdag 17 en zondag 18 december, tijdens het openingsweekend van Wintertijd Heerlen, organiseert SCHUNCK Muziek en Dans de gratis toegankelijke winterconcerten in het Glaspaleis.

Tientallen Heerlense muziekverenigingen, koren en ensembles treden op tijdens de feestelijke winterconcerten in SCHUNCK Glaspaleis. Het is inmiddels een traditie geworden dat zo’n 500 muzikanten het centrum van Heerlen vanuit SCHUNCK in kerstsferen brengen met zang en muziek.

Op zaterdag 17 december kun je vanaf 11:30 uur genieten van optredens van onder andere Rockkoor Forever Young Parkstad, Gemengd Koor Parkstad en het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius. Maar ook The Young Voices, Popkoor Thirdwing en Mannenkoor Polyhymnia brengen hun muzikaliteit ten gehore.

Zondag 18 december opent de Heerlense Oratorium Vereniging de dag met een optreden. Na een kort intermezzo voor de kleinsten onder ons – die gaan Kloemele* met Kerst – wordt de dag muzikaal vervolgd door onder andere Sing4Joy en Vocalgroup Magan. Popkoor Incomplete, het popkoor van SCHUNCK Muziek en Dans, sluit de dag af met een warm kerstrepertoire, onder muzikale begeleiding van hun coach.

Bekijk het volledige, gratis toegankelijke, programma op https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/winterconcerten.

 

Geef een reactie