Het Kerstkoffertje is een hartverwarmend kerstprogramma gepresenteerd door Ivo van der Bijl,
Happy Hendrix, Romain van Beek en Dick Gebuys.

In het koffertje zitten 3 unieke zangtalenten. Ieder op zijn of haar unieke manier zullen zij prachtige kerstsongs vertolken. Van klassiek, modern, jazzy tot nostalgisch. In een unieke setting en herkenbaar voor eenieder.

Het hele kerstgevoel komt voorbij in dit programma. Van “White Christmas” tot “Coming home for Christmas”. Zo zorgen zij voor “the most wonderful time of the year”. Maar in dit koffertje zit nog meer!!

In dit kerstkoffertje zit ook een prachtig kerstverhaal verpakt. Dit verhaal wordt verteld door
Ebenezer Scrooge alias Dick Gebuys. Met zijn prachtige diepe vertelstem voelt het alsof u bij een aangenaam knetterend haardvuur in uw eigen huiselijke omgeving bent.

De kerstliedjes nemen u mee naar lang vervlogen tijden. Terug naar de tijden met een witte kerst, warme chocolademelk en geheimzinnige pakjes onder de boom. Het kerstgevoel waar eenieder zo naar verlangt zit bij ons in het kerstkoffertje.

Bestellen:
Via ticketkantoor https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/84288CB13C5F

FotoTheater Landgraaf

Geef een reactie