Chevremont heeft de eerste helft van de competitie goed afgesloten, door met 5-1 te winnen van Sportclub Susteren. Het gaat daarmee met een keurige 3e plek op de ranglijst de winterstop in.

Chevremont begon voortvarend maar een doelpunt van Calvin Römer werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Susteren beet echter ook van zich af, waardoor er een open wedstrijd ontstond met kansen over en weer. Uit een indirecte vrije trap in de 16 meter, scoorde Calvin Römer de 1-0. Chevremont kwam voor rust nog goed weg, toen Susteren op de paal schoot. Met een nipte voorsprong werd de rust bereikt, mede doordat Luc Roex en Casper Robijns in de defensie beide een berenpartij speelde.

In de rust werd er afgesproken dat we niet de 1-0 moesten gaan verdedigen, maar op zoek zouden gaan naar een grotere voorsprong. Chevremont gaf meer druk naar voren en werd beloond voor hun strijdlust, ditmaal was het Tim Blättler die beheerst de 2-0 binnenschoot vanuit de rebound. Chevremont kon de wedstrijd definitief beslissen in deze fase, echter vergat het verder afstand te nemen.

Susteren maakte ruim 15 minuten voor tijd de aansluitingstreffer, 2-1. Zou het dan toch nog spannend worden? Nee….want opnieuw was het Tim Blättler, die op aangeven van Rodney Klinkenberg, de 3-1 maakte. Susteren was gebroken en Chevremont kwam via Duncan Didden op 4-1. Voor de jeugdige Didden, was dit zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal in competitieverband.

Tussendoor werd een doelpunt van Calvin Römer opnieuw afgekeurd  vanwege buitenspel en kon Twan Roex met behulp van de paal reddend optreden bij een afstandschot.

Het slotakkoord was echter voor Brian Jacobs, hij krulde de bal feilloos in de lange hoek (5-1), opnieuw op aangeven van Rodney.

Volgende week staat de bekerwedstrijd uit tegen FC Hoensbroek (aanvang 12 uur) op het programma.