Tonnenregen van Postcode Loterij in Limburg

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor vele deelnemers van de Postcode Loterij in de provincie Limburg. Op vier postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op FacebookYouTubeNU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.
De volgende postcodes hebben een ton gewonnen:
  • 6003 NG Weert
  • 6215 AG Maastricht
  • 6136 VP Sittard
  • 6418 PP Heerlen
De PostcodeKanjer valt op 1 januari
Geheel volgens traditie maakt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull onthullen dat vanavond in de uitzending van ‘RTL Boulevard’ op RTL 4. 
Grootste prijzenpot ooit 
Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, zijn er elke maand 60.000 winnende postcodes. In de periode 2 t/m 6 januari worden dagelijks nog eens 10 tonnen uitgedeeld.
Tekst & Foto: Postcode Loterij

Geef een reactie