Op 14 december jl. plaatste de redactie van P.A. een leuk artikel en foto over het thema drie generaties familie Falize bij het Johan Strausorkest van Andre Rieu. Tijdens het Rieuconcert vond er een bijzonder moment plaats. De zesjarige Mik Falize eiste de aandacht op met betrekking tot zijn optreden als trommelaar (zie foto). Mik is tevens de zoon van Glenn Falize die inmiddels ook al tien jaar muzikaal zijn beste beentje voorzet bij het Johan Strausorkest. De opa van Mik is immers Marcel Falize ook al jaren bij orkest Rieu. Per abuis maakte de redactie een persoonsverwisseling door aan te geven dat vader Glenn tevens prinscarnaval was geweest in Heerlerheide. Dit moet echter zijn broer Colin die al  in november 2022 was afgetreden. Overigens is Glenn wel voorzitter van Jachthoorn & Trompetterkorps Edelweiss. Dus ere wie ere toekomt. Waarvan akte. 

Tekst: Callie Steijaert

Foto: Andre Rieu.

Geef een reactie