Coverband: CommonZense op zaterdag 28 januari bij de SPP Live Stage ( voormalige Campus in Kerkrade)

Op zaterdag 28 januari geeft coverband CommonZense een optreden bij de SPP Live Stage, onder de voormalige Campus  in Kerkrade.
Het wordt een avond die in het teken staat van opzwepende muziek voor jong en oud, waar iedereen op zijn of haar eigen manier mag genieten van het repertoire bestaande uit popmuziek van de jaren ’70 tot nu met een rocksausje.
De entree is gratis, maar de organisator verzoekt bezoekers vooraf een GRATIS  kaartje te reserveren via de website Eventbrite. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan rechtstreeks contact opnemen met de band via het e-mailadres commonzense.coverband@gmail.com.
Aanvang: 20:00 uur.
Spekhofstraat 15, Kerkrade
Tekst: Nancy Thoen
Foto: CommonZense

Geef een reactie