Foto Peter Trompetter

Terecht of onterecht kreeg de ploeg uit Brabant door scheidsrechter Vos een penalty toegewezen. Daarna was Roda JC een tijdje de weg kwijt en kreeg vrijwel geen enkele kans om te scoren. De op een hand te tellen goede kansen werden door de zeer alerte doelman Janssen onschadelijk gemaakt. Hij was voor Top Oss de reddende Engel. Totdat Roda Spits Romano Postema in de blessuretijd middels een keiharde kopbal van dichtbij de gelijkmaker scoorde. De vreugde was enorm bij de opgeluchte Roda supporters. Maar Postema had een dik kwartier eerder een mislukte kans om te profiteren van een doelpunt. De gemiste kans werd door de Roda JC supporters niet in dank afgenomen. Hij moest een hels fluitconcert incasseren. Het leek wel of sommige spelers de kluts kwijt waren. De goede kansen waren zeldzaam bij zowel Roda JC als Top Oss. Interim-trainer Strijbosch heeft tijdig frisse krachten ingezet. Helaas heeft Roda JC weer niet de winnende treffer weten te maken. Het zit de Kerkraadse ploeg ook niet echt mee!

Foto: Peter Trompetter Fotografie

Geef een reactie