De Amstel Gold Race en Dstny gaan een samenwerking aan. De Amstel Gold Race in Valkenburg heeft een plek veroverd in de harten en agenda’s van wielerfans. Dit jaar vindt alweer de 57e editie plaats van de Nederlandse voorjaarsklassieker, die doorgaans kan rekenen op veel aandacht van pers en publiek. Dstny deelt die passie en interesse voor de wielersport mede getuige hun partnership met de wielerploeg Lotto Dstny.

“Als Managing Director van Dstny Nederland ben ik trots dat onze groep zich heeft verbonden aan de wielersport door naamsponsor te worden van het wielerteam Lotto Dstny. In Nederland willen we natuurlijk niet achterblijven en zijn we vereerd om een van de hoofdsponsors te worden van de Amstel Gold Race. Hiermee verbinden we ons aan een van de meest populaire en bekende wielerwedstrijd in het land” – Ed Smit, Managing Director van Dstny Nederland

“We geloven, net als het wielerteam, in het geven van alle kansen aan talent, in het belang van een sterk partnernetwerk, in diversiteit en in teamgeest. Door onze sponsoring van de Amstel Gold Race en de wielerploeg krijgen we de kans om ons merk te laten zien aan een breed en divers publiek, zowel tijdens de wedstrijden als in de media. We zijn trots om het Dstny-merk te koppelen aan de wielersport en volop te zien zijn rondom en ín de race. Zo ziet de nieuwe teamkit van Lotto Dstny er niet alleen fris uit, de Dstny-blauwe kleur zorgt er ook voor dat de renners elkaar sneller kunnen herkennen in een groep, wat ook een strategische voordeel is.” – Koen Coppens, Manager Marketing & Communications bij Dstny Nederland

Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Dstny is een welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsor- en partnerpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie jonge en dynamische onderneming met passie voor de wielersport, die past bij de Amstel Gold Race, aan ons hebben weten te binden. Met zijn internationale bekendheid en ervaring kan Dstny een steentje bijdragen aan het verder ontwikkelen van de Amstel Gold Race.”

Het Amstel Gold Race weekend vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. De Toerversie Amstel Gold Race met 15.000 deelnemers wordt verreden op zaterdag 15 april 2023. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. De heren- en dameswedstrijd worden verreden op zondag 16 april 2023.

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-based bedrijfscommunicatie. Denk hierbij onder andere aan telefoniesystemen, zakelijk internet en verschillende software integraties. Dit leveren we rechtsreeks aan bedrijven, maar ook via partners en serviceproviders. 

Onze missie is het dagelijkse leven van onze huidige 3 miljoen gebruikers van Dstny technologie te vereenvoudigen. Onze oplossingen zijn daarom interactief, worden geleverd as-a-service en verbinden werknemers en klanten via desktop, tablet en mobiel. 

Onze tools zijn ontwikkeld met de digitale werkvloer van nu in gedachten. Altijd en overal toegankelijk, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met wat je al gebruikt. Door de laatste technologie te combineren met jouw bestaande tools tillen we de gebruikerservaring naar een nieuw niveau. Hierdoor worden ze betrouwbaarder, veiliger en beter dan voorheen.  Elke dag zijn bijna 1000 medewerkers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) aan de slag om dit voor elkaar te krijgen.

Tekst en foto: Stichting Amstel Gold Race, & Koen Koppens

 

Geef een reactie