Hoofdmenu

GroenLinks Heerlen organiseert inzamelingsactie voor Voedselbank Zuid-Limburg


Op 28 januari aanstaande organiseert de fractie van GroenLinks Heerlen een inzamelingsactie voor de Voedselbank Zuid-Limburg. ‘’We vinden dat iedereen recht heeft op voldoende en gezonde voeding, en dragen graag ons steentje daaraan bij.’’ Aldus fractievoorzitter Tahir Nefjodov. De partij organiseert deze actie omdat zij aandacht wil vragen voor het belang van de Voedselbank, welke ook blijft bestaan na de decembermaand. 

Er wordt verzameld bij de twee grote supermarkten in Heerlen. Tegelijkertijd gaan actievelingen langs de deuren om te vragen of mensen wat kunnen missen. ‘’Door ook langs te deuren te gaan en mensen te vragen om levensmiddelen te doneren die ze zelf niet gebruiken, hopen we ook voedselverspilling tegen te gaan. Twee vliegen in één klap dus!” Aldus GroenLinks’ commissielid Chenna Kuypers. 

Iedereen is welkom. Bij interesse om mee te helpen of te doneren kan gemaild worden naar heerlen@groenlinks.nl. 

Tekst en foto: Groen Links