Hoofdmenu

Vasteloavends tsiedonk gepresenteerd

Tijdens een drukke bijeenkomst in de Wieetsjaft op de Markt werd hedenavond de Vasteloavends Tsiedonk van d’r Kirchroadsjer vasteloavends verain gepresenteerd. Onder toeziend oog van veel adverteerders, redactie en leden van d’r Road va Elf ontving sjtadsprins Niklas I zijn leefblad uit handen van Jan-Willem Buck. Een 40-pagina dikke Tsiedonk met de nodige proza over Kerkrade, de stadsprins en zijn gevolg, maar ook met een uitgebreid carnavalsprogramma. Wim en Jan-Willem Buck tekenen dit en de komende 2 jaar, onder de noemer Buck en Buck, voor de productie van de Tsiedonk. 4×11 jaar geleden maakte Wim overigens in opdracht van vader Leo de Tsiedonk commercieel. De komende dagen zal het Leefblad van zieng Hoogheed bij de inwoners van Kerkrade op de mat vallen. Verenigingen uit Kerkrade tekenen voor de verspreiding, zij ontvangen daarvoor een donatie in de clubkas.

Foto: Peter Trompetter Fotografie

 (Volgend nieuwsbericht) »