Na de mooie overwinning van vorige week tegen Venlosche Boys, was Chevremont erop gebrand om dit een goed vervolg te gaan geven.
Er was echter één man vandaag op het veld die daar niet aan mee wilde werken, scheidsrechter Ramcharam eiste vanaf minuut 1 alle aandacht op zich. Hij begon gelijk kaarten te strooien, alsof hij snoepjes van de carnavalswagen het gooien was. Mirsad Huric de fairste speler in onze selectie, moest na nog geen 20 minuten spelen er al af met twee belachelijke gele kaarten.
Chevremont speelde zelf overigens ook niet goed, maar dit leidde niet tot grote kansen voor de thuisploeg. Bijna hadden we de brilstand volgehouden tot aan de rust, echter een ongelukkig eigen doelpunt zorgde net voor rust voor de 1-0. In de rust werd vooral afgesproken dat we moesten proberen om de tweede helft met 10 man te kunnen eindigen.
Vlak na rust valt tot overmaat van ramp gelijk de 2-0. Chevremont kon vervolgens via Raghmani Carli nog wel de aansluitingstreffer maken, maar zijn inzet ging rakelings aan de verkeerde kant van de paal naast de goal.
Na de 3-0 was het vooral proberen de wedstrijd met zo veel mogelijk mensen te eindigen, dat is gelukkig gelukt. Eindstand 5-0, snel vergeten deze frustrerende middag en volgende week moeten we er weer staan tegen het sterke Wittenhorst (bij ons thuis op de Kaffeberg).