Hoofdmenu

Geusseltbad als drijvend podium voor Trojaanse Wijven

Ton Reijnaerts

Eind maart is er een bijzondere theatervoorstelling in het Geusseltbad in Maastricht. Een intieme beleving waarbij het zwembad symbool staat voor de zee als poort naar een beter leven voor vluchtelingen. Vijf vrouwen met niet-Westerse roots vertellen over hun ervaringen met de huidige vluchtelingenproblematiek in Nederland. Startpunt is de historische strijd tussen de Grieken en Trojanen. Tijdens de voorstelling ontdekken zij elkaars levensenergie en gemeenschappelijke vrouwelijke kracht. Het doel is dat het publiek geen afstand meer voelt. De vrouwen hadden hun buurvrouw, vriendin, nicht of zus kunnen zijn.

Dewi Reijs | Buddy Film Foundation 

Trojaanse Wijven

ZA 25 & ZO 26 MRT  |  21.00 UUR  |  GEUSSELTBAD

Meer info: www.theateraanhetvrijthof.nl (Volgend nieuwsbericht) »