Hoofdmenu

Kaffieëklatsj mit d’r Jo

Wethouder Jo Paas trekt de wijken in met Kaffieëklatsj mit d’r Jo. “Ik nodig in maart en april 2023 iedereen van harte uit voor dit spreekuur in de wijk, onder het genot van koffie of thee met vlaai. Op maandag 6 maart 2023 wordt in het Catharinahoes afgetrapt met de eerste bijeenkomst van Kaffieëklatsj mit d’r Jo in gesprek.

“Ik ga graag in gesprek met inwoners, maar ook mantelzorgers, over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zorg en ouderenbeleid”, geeft Paas aan. “Met alle vragen en opmerkingen kunnen we onze werkwijze zo goed mogelijk aanpassen aan de praktijk”.

Boek Ós Kirchroa
Tijdens de bijeenkomsten ligt ook het boek Ós Kirchroa van Peter Trompetter op tafel, met foto’s van Kerkrade uit oude tijden. De foto’s uit het boek bieden een mooie kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden
Wilt u in gesprek met wethouder Jo Paas, stuur dan een mail met uw locatiekeuze naar beleef@kerkrade.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via 14 045.

Bijeenkomsten
Onderstaand een overzicht van de bijeenkomsten.
Maandag 6 maart 2023, 15 uur
Catherinahoes
Holz
Maandag 13 maart 2023, 15 uur
’t Patronaat
Bleijerheide
Maandag 20 maart 2023, 15 uur
Laethof
Eygelshoven

Maandag 27 maart 2023, 15 uur
’t Westhoes
Kerkrade-West
Maandag 3 april 2023, 15 uur
Hambos
Centrum

Maandag 17 april 2023, 15 uur
Lückerheide
Chevremont

Foto’s: Peter Trompetter Fotografie