Hoofdmenu

Muzikale coachingsdag bij SCHUNCK Muziek en Dans

Op zondag 12 maart organiseert SCHUNCK Muziek en Dans een coachingsdag in het Glaspaleis. In een intensieve workshop kunnen deelnemers zich laten coachen door performance-coach Lotte Slangen en muzikant Jerome Lenders, beiden bekend van de band MADOUX.
In een drie uur durende workshop, van 11:00 tot 14:00 uur, werken de twee coaches samen met (aspirant) muzikanten aan het verbeteren van hun muzikale vaardigheden. Muzikanten krijgen de kans om hun nummers voor te spelen en ontvangen vervolgens feedback en coaching van Lotte en Jerome, bijvoorbeeld op het gebied van podiumpresentatie en op muzikaal vlak. Ze gaan aan de slag met de techniek van het instrument of de stem, de opbouw van een lied, dynamiek, samenspel en performance.
Over de coaches
Lotte Slangen is vocalist, performance-coach en songwriter, afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Met haar dreampop act MADOUX staat ze in 2023 op Pinkpop. Jerome Lenders is afgestudeerd als gitarist aan de Rockacademie in Tilburg. Hij is basgitarist en toetsenist bij MADOUX en speelt gitaar in de band Elle Hollis, waarmee hij Pinkpop 2022 opende. Daarnaast produceert en mixt Jerome voor diverse artiesten in binnen- en buitenland.
Over SCHUNCK Muziek en Dans
SCHUNCK Muziek en Dans gelooft dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser schuilt. Met workshopdagen als deze biedt SCHUNCK zowel beginnende als ervaren muzikanten handvaten om hun talent (verder) te ontwikkelen.
Tekst en foto: SCHUNCK