De kunstenaars van Werkplaats K serveren op 21 maart om 18.00 uur weer hun zelfgemaakte soepmaaltijd met koffie na. Maximaal 40 gasten kunnen hier aan deelnemen. Iedereen is welkom en de bijdrage is vanaf 0 euro: wat je kunt missen dus of gratis.

KENIA
Na de koffie presenteert Angelo Verbrugge foto’s van zijn boeiende Afrikareis onder de titel: ‘Ander beeld van Kenia’. De belangrijkste inkomstenbronnen van Kenia zijn export van koffie en thee. Daarnaast toerisme naar nationale parken en wildreservaten. Kenia is een land met een grote etno-culturele diversiteit. Angelo toont aan de hand van foto’s zijn persoonlijke impressie van dit bijzondere land.

Aanmelden uiterlijk t/m 20 maart via www.werkplaatsk.nl.
Adres Werkplaats K: Elbereveldstraat 105 Kerkrade-West.

Foto en Tekst : stichting Werkplaats K