Chevremont verliest onterecht van Wittenhorst

Chevremont heeft de topper van Wittenhorst onterecht verloren. Wittenhorst had in de eerste helft iets meer balbezit, kreeg in de beginfase één goede kans, maar de beste kansen waren voor Chevremont. Daniël Meijer leek halverwege de eerste helft een vrije doorgang te hebben richting het doel van Wittenhorst, maar toen een verdediger  hem op de hak trapte, kreeg Daniël vreemd genoeg de vrije trap tegen.
Calvin Römer en Raghmani Carli kregen beide een goede kans om de score te openen, maar helaas scoorde zij niet. De rust naderde, toen een voorzet van Wittenhorst met de hand door een aanvaller van Wittenhorst in de goal geduwd werd (0-1). Het bleek de ‘hand van god’, want de scheidsrechter keurde het doelpunt tot ontzetting van de thuisploeg gewoon goed. De zoveelste scheidsrechtelijke dwaling in ons nadeel dit seizoen en verbitterd gingen we de rust in.
De tweede helft begon dramatisch, want binnen 2 minuten verdubbelde Wittenhorst de voorsprong (0-2), na slecht uitverdedigen van onze kant. Chevremont toonde echter karakter, zette Wittenhorst met de rug tegen de muur maar vergat de trekker over te halen, bij een aantal goed uitgespeelde kansen. Zelfs een strafschop werd helaas gemist door Brian Jacobs,  die de bal hard op de paal schoot.
En als je hem zelf niet maakt, dan……je raadt het al, scoort de tegenstander bij de eerste de beste kans de 0-3. De wedstrijd is daarna wel gelopen, maar toch blijft Chevremont het proberen. Chapeau voor de inzet,  strijdlust en het vertoonde spel, maar helaas leverde het vanavond geen punten op. Door deze nederlaag kan een mogelijk kampioenschap wel definitief uit het hoofd gezet worden en zal Chevremont alle zeilen moeten gaan bijzetten om in de top van de ranglijst te kunnen blijven staan.
Uithuilen zit er niet bij, want a.s. zondag staat de derby thuis tegen Schaesberg op het programma.