Hoofdmenu

Chevremont komt te kort tegen Schaesberg

Chevremont is er niet in geslaagd om de derby tegen Schaesberg te winnen. Het waren Engelse weken voor het team, vandaag was de 5e wedstrijd in 15 dagen. De energie was onvoldoende aanwezig in de eerste helft, een inspiratieloos Chevremont, dat erg slordig was aan de bal was het gevolg. Schaesberg probeerde met name via de counter gevaarlijk te worden en kreeg voor rust de beste kansen. Het kwam verdient voor met 0-1, door een penalty.
De tweede helft gooide Chevremont er meer energie in, dit zorgde voor een groot overwicht en een aantal goede kansen voor Chevremont. Helaas kwamen we niet verder dan een bal tegen de paal. En net als afgelopen donderdag tegen Wittenhorst, was één van de spaarzame uitvallen van Schaesberg de 0-2.
Chevremont probeerde het daarna nog wel, maar Schaesberg bleek het effectiefste vandaag, waardoor het zelfs 0-3 werd. Chevremont scoorde via een penalty (Brian Jacobs) 1-3 en wist via Marvin de Meij ook nog 2-3 te scoren. Maar het ontbrak aan tijd, om nog de gelijkmaker te maken.
Volgende week de uitwedstrijd tegen EHC op het programma.
Foto: Peter Trompetter Fotografie