Hoofdmenu

Pasen komt er weer aan. Dus tijd voor de paaseierenactie van Harmonie St. Gerardus Heksenberg-Heerlen

venals voorgaande jaren kan ook dit jaar2023  iedereen harmonie St Gerardus Heksenberg (gemeente Heerlen)  weer steunen door bij hen gekleurde paaseieren te bestellen. Zoals bekend komen ze al diverse jaren niet meer aan de deuren. Maar de eieren zijn makkelijk te bestellen en worden bovendien eventueel thuis gebracht. Bestellen, uiterlijk op maandag 27 maart, voor het benodigde aantal eieren kan eenvoudig via website, e-mail of telefoon. De eieren kosten 45 eurocent per stuk. Geef overigens dan ook aan of u de paaseieren komt ophalen of dat ze bij u thuis moeten worden gebracht.

Na overmaking van het geld kunt u de paaseieren op maandag 3 april en/of op woensdag 5 april in het Gemeenschapshuis te Heksenberg ophalen tussen 18:00 en 20:30 uur. Op woensdag 5 april kunnen de paaseieren eventueel ook bij u thuis wordt afgegeven. Gemakkelijk toch. 

Bestellen via de website met vermelding van aantal, naam, adres en telefoonnummer via het bestelformulier op de website http://www.harmoniegerardus.nl  of via info@harmoniegerardus.nl of penningmeester@harmoniegerardus.nl. Geef in het bericht ook aan of u de eieren zelf komt afhalen in het Gemeenschapshuis te Heksenberg op maandag of woensdag of dat u ze thuisbezorgd wilt krijgen. Het totale bedrag maakt u over naar bankrekening: NL44RABO0172404347 t.n.v. Harmonie St. Gerardus met de omschrijving Paaseierenactie 2023. Eenzelfde procedure is ook telefonisch van toepassing door te bellen naar penningmeester Jan Larue op nummer 06-27910648.