RODA JC ZEGT CONTRACTEN FORMEEL OP

Roda JC Kerkrade is, volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal, verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april te laten weten of het huidige, aflopende contract formeel wordt opgezegd. Een formele opzegging betekent niet dat de club niet meer in gesprek kan gaan met deze spelers over een eventuele contractaanbieding. De aankomende periode zal de club bekijken of en met wie er voor komend seizoen nog gesproken zal worden over een nieuw contract. De contracten van de onderstaande spelers zijn formeel opgezegd. Hier zijn de huurspelers niet in meegenomen. – Guus Joppen – Ted van de Pavert – Xander Lambrix.

Let op! Dit betekent dus ook niet dat deze spelers per definitie geen deel uit zullen maken van de selectie voor komend seizoen.

Tekst en Logo: Roda JC Kerkrade