Voetbalamateurs in Parkstad, programma 1 en 2 april

De voetbalcompetitie gaat langzaam richting climax. De eerste beslissingen liggen in het verschiet. Hieronder het programma van de amateurclubs in Parkstad. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Groene Ster-HSC’21 (lastige opgaven voor ploeg van Maurice Verbunt)

Eerste klasse C

ZSV-Chevremont (moet kunnen voor Chevremont), RKSV Minor-BSV Limburgia (Minor wil punten blijven sprokkelen, vv Schaesberg-Wittenhorst (Schaeserg ontvangt koploper), EHC-Deurne (EHC bezig aan indrukwekkende reeks).

Tweede klasse F

Sporting Heerlen-Heer (zespuntenduel), Bekkerveld-GSV’28 (Bekkerveld moet winnen), Sportclub’25-Maastricht West (Sportclub’25 wil revanche na oorwassing tegen Caesar).

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad) 

FC Hoensbroek-sv Hulsberg (de topper van het weekend), WalramKVC Oranje (lastige opgave voor oranje-wit), FC Landgraaf-Weltania (twee teams op zoek naar broodnodige punten), sv Langeberg-Heksenberg/NEC (Langeberg heeft de punten het meest nodig), Alfa Sport-FC Gulpen (beide teams in winning mood), vv Hellas-WDZ (aan elkaar gewaagde ploegen).

Vierde klasse A

Wijnandia-FC Bemelen.

Vierde klasse B

Zwart Wit’19-Vaesrade (blijft Vaesrade op koers?), UOW’02-RKHBS (duel tussen twee promotiekandidaten), Voerendaal-De Leeuw (twee subtoppers), Eikenderveldsv Simpelveld (beide ploegen wonnen zondag en willen dat herhalen),  Eikenderveld-Vijlen, Simpelveld-Rood Groen LVC’01, en Abdissenbosch-sv Brunssum (derby, strijd tegen degradatie).

Vierde klasse C

Schinveld-Sp. Sittard’13 (mag geen probleem heten voor Schinveld), vv Born-Woander Forest (lastige opgave voor bezoekers)

Vijfde klasse A

SNC’14-Rimburg (Rimburg op bezoek bij subtopper), Berg’28-Kakertse Boys (niet gemakkelijk voor bezoekers), Geulsche BoysRKSVB (ontmoeting tussen laagvliegers), RKTSV-RKASV (RKTSV wil een vervolg geven aan winst op RKSVB), en Geertruidse Boys-Amstenrade (Amstenrade op jacht naar koploper Sporting H.A.C.).