Ateliers in cultuurcentrum De Klimboom openen gezamenlijk hun deuren.

Kunstenaars Martin Custers, Edith van Loo en Ans Westdorp nodigen jullie uit om een kijkje in hun ateliers te nemen. ‘We willen mensen kennis laten maken met ons werk en het cultuurcentrum’. De gezamenlijke expositie vind plaats op 15 april van 14.00  tot 17.00 en 16 april van 12.00 tot 17.00 uur. 

Word jij blij van kunstzinnige beelden, op canvas of in glas in lood, of ben je nieuwsgierig naar wat er in de ateliers wordt gemaakt? Grijp dan je kans om de makers vragen te stellen. Kijk eens achter de schermen of kom gewoon inspiratie opdoen en geniet in alle rust van de gezamenlijke expositie. 

Iets leuks gezien, ben je verrast of verbaasd? Dan is de missie van Martin, Edith en Ans al geslaagd. Wie weet verlang je ernaar om de kunstenaar in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen. Maak dan gebruik van de gelegenheid te vragen naar het cursusaanbod.

Zet het in je agenda en bezoek het Cultuurcentrum de Klimboom in de Dr. Ottenstraat nr. 8 te Simpelveld. De opbrengst van koffie en gebak komen ten goede van het cultuurcentrum.

Foto en Tekst: Cultuurcentrum De Klimboom