Marko Kleinen voetbalt ook het volgende seizoen bij MVV Maastricht.
Maart 2021 tekende de 21-jarige Maastrichtenaar bij MVV een contract van 2 jaar plus nog een optie op een extra seizoen. Deze optie wordt nu door MVV gelicht.
“Een jongen uit eigen streek én opleiding die zich de laatste twee seizoenen prima ontwikkeld heeft en zich steeds vaker goed manifesteert”, zegt Ronny van Geneugden, technisch manager van MVV.

“Ik voel mij op het veld steeds meer in mijn element. Het streven is natuurlijk om steeds vaker in de basis-elf te staan ”, zegt middenvelder Marko Kleinen die al 12 jaar bij de Sterrendragers speelt en de hele MVV Academy heeft doorlopen.

Overigens, niet alleen MVV investeert in het verlengen van het contract van Marko Kleinen maar ook supportersvereniging Veer zien MVV stelt geld beschikbaar. Guido Vanderbroeck van Veer zien MVV: “Eén van de doelen van onze donateurs is het versterken van de selectie. Dat kan met het binden van jong talent of het vastleggen van sterkhouders. Met Marko Kleinen leggen we ‘eine vaan us’ vast, daar zijn we trots op.“

Foto en Tekst: MVV Maastricht