Het wordt mooi in mei! De bodem warmt op en de bloemen en planten groeien en bloeien. Het belooft een prachtige meimaand te worden in ons BloteVoetenPark met evenementen, waarbij jij optimaal jouw natuur gaat ontdekken. Geniet ervan. Elke dag, elk moment!

Het Moederdag Ontbijt
Op 18 mei is het moederdag & kun jij jouw moeder of partner verrassen met Het Moederdag Ontbijt in onze BloteVoetenHut gevolgd door een heerlijke BloteVoetenWandeling. Komen jullie heerlijk genieten? Reserveer nu via info@blotevoetenpark.nl.

Inspiratiewandeling ‘Historie BloteVoetenPark’
Op 20 mei neemt Gids Wil Bekker je mee de natuur in tijdens deze inspiratiewandeling. Inspiratie gaat hand in hand met al het goede dat Moeder Natuur je tijdens deze wandeling kan bieden: de schoonheid van de bloei van planten en de geur van hun aroma’s. In deze inspirerende omgeving zullen door middel van vragen, luisteren en rust nieuwe inzichten ontstaan. Iedereen is een natuurtalent: discover your nature!

Volle Maan Wandeling
Op 5 mei en 4 juni beleef je het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van gids Twei door ons maanverlicht park (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Stilstaan, bewustwording & loslaten. Je wordt ontvangen met koffie & thee en tevens ontvang je jouw persoonlijke maanteken.

Vrouwen Drum Cirkel
Samen met drums maken we een unieke reis van klanken, waarbij jij intuïtief een instrument kiest en bespeelt dat op dat moment bij jou past. Gedreven door het enthousiasme van drumcirkelleidster Eve stroomt de energie van de drum ook in je lichaam en kom je tot rust in je hoofd. De trillingen van de drum schudden iedere lichaamscel in je wakker. Het verhaal dat Eve vertelt zal elke vrouw boeien en enthousiasmeren voor een drum als verlengstuk van zichzelf. Kom jij het ervaren op 9 juni? Reserveer via info@blotevoetenpark.nl.

Meer evenementen ’to discover your nature’

Bron en foto’s : Blote voetenpark Brunssum