Wat een prachtige dag. Er waren erg veel mensen in de binnenstad en de sfeer zat er goed in. Overal zag je vrolijke mensen van jong tot oud. Er was dan ook voor iedereen wat te doen.  Op bijna elke hoek van een straat stond er een muzikant en soms zelfs meerdere. Van Opera tot Doedelzak tot Zuid-Amerikaanse klanken. Kinderattracties, street food, schaafijs en ga zo maar door.  Er waren demonstraties van producten van ondernemers. Heel veel sale op kleding en ontzettend veel kunst verkoop. Typisch Heerlen. Een stad met veel creatievelingen. Er stonden tractors en er was een smid die zijn kunstjes liet zien.  Naast het rondlopen en kraampjes kijken was het goed vertoeven op de terrassen. Ook die zaten bomvol. De kleine regendruppels die even voelbaar waren hadden geen impact.  Hup die parasol omhoog en verder met genieten van deze heerlijke lente dag. Laat die zomer maar komen Parkstad. Het was erg gezellig.

Foto: Lidia Carreno Photography