GRATIS Webinar | Zelf energie opwekken: best gemakkelijk! | 
Schrijf je nu in | 9 mei 2023 – 19:30 uur  

Ben je geïnteresseerd in het opwekken van je eigen duurzame energie en wil je weten hoe zonnepanelen werken? Schrijf je dan nu in voor ons gratis Webinar: “Zelf energie opwekken: best gemakkelijk!” Tijdens deze interactieve online sessie nemen we jouw mee op een reis door de fascinerende wereld van zonne-energie en andere vernieuwbare energiebronnen.

In dit Webinar leer je alles over de werking van zonnepanelen en hun opbrengst. We behandelen de nieuwste technieken en materialen, zoals wattpiek, monokristallijn, polykristallijn, dunne film, schakelingen en omvormers. Onze experts en onze kwaliteitsuitvoerder Visie Duurzaam zullen uitleggen hoe deze technologieën werken en hoe je ze kunt toepassen om jouw energievoorziening slimmer te verduurzamen en je energiekosten te verlagen. Met concrete cases en referenties.

Maar er is meer! We gaan ook dieper in op andere vernieuwbare energiebronnen zoals wind- en warmte-energie. We bespreken het effect van batterijen en dynamische contracten op het energielandschap. Ontdek hoe deze alternatieven een rol kunnen spelen in de energietransitie en hoe ze kunnen bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Mis deze kans niet om jouw kennis over zonne-energie en andere duurzame energiebronnen te vergroten. Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis Webinar en neem een stap in de richting van een groenere, duurzamere toekomst voor jezelf en je omgeving.

Registreer nu en maak deel uit van de energierevolutie!

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners.  Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou! 

Schrijf je hier vrijblijvend in en wij nodigen je op tijd uit voor alle gekozen Webinar data! :

www.webinarswwwl.nl

Foto en Tekst: WoonWijzerWinkel Limburg