Boek & Offermans neemt Ruijters Groep over!

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, neemt per 1 juni 2023 Ruijters Woningmakelaars en Ruijters Financiële Diensten over. Boek & Offermans groeit hiermee van vier naar zes kantoren en veertig medewerkers. Na de overname volgt een transitieperiode van drie maanden waarbij Ruijters nauw betrokken blijft om alles goed te laten landen en te zorgen voor een warme overdracht. Ruijters zal vanuit haar rol als ontwikkelende belegger ook na de transitie blijven samenwerken met Boek & Offermans.

Boek & Offermans, opgericht in 1975, is met de huidige vier kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo al goed vertegenwoordigd op de Limburgse vastgoedmarkt. Iedereen die een woning of bedrijfspand wil verkopen, aankopen, verhuren, huren of wil laten taxeren kan bij hen terecht. Ze kennen de markt, de provincie en voelen zich thuis in Limburg. Meer dan veertig jaar ervaring hebben ze inmiddels, een team van bijna dertig gecertificeerde medewerkers vormt het fundament van het makelaarsbedrijf.

Directeuren Jeroen van Bokhoven en Didier Boek zien de overname als een grandioze groeikans. Jeroen: “Met haar vier kantoren en vijfenvijftig jaar ervaring is de overname van Ruijters voor ons een unieke mogelijkheid om ons bedrijf verder te versterken. We krijgen hiermee een nog betere dekking in Limburg.”

Directeur Roel Rybakowski van Ruijters is ervan overtuigd dat ze met Boek & Offermans de juiste partner hebben gevonden voor de overname. “Al tijdens de eerste gesprekken bleek dat we een soortgelijk DNA hebben. We zijn beide familiebedrijven, wat wezenlijk is voor de hele bedrijfsvoering. Er is een goede persoonlijke klik en we hebben er vertrouwen in dat we in Boek & Offermans een partij gevonden hebben waarvan we weten dat deze goed zorgt voor de medewerkers. Dat is een belangrijke waarde van Ruijters en die wetenschap schept het vertrouwen dat nodig is om deze stap te zetten,” aldus Roel.

De filialen van beide partijen in Heerlen worden samengevoegd, dit geldt ook voor Maastricht. De Ruijters filialen in Valkenburg en Sittard-Geleen krijgen de Boek & Offermans identiteit. Didier: “Het aantal kantoren van Boek & Offermans groeit hiermee van vier naar zes. Voortaan vind je ons in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray. Voor de opdrachtgevers van beide kantoren zorgt de samenvoeging dus voor een nog groter bereik en daarmee voor een nog grotere kans op een succesvolle transactie. Alle huidige adviseurs blijven het vertrouwde gezicht.”

Tekst en foto: https://boek-offermans.nl/actueel/boek-offermans-neemt-ruijters-over